Wie werkt er in de praktijk

Judith E.M. Kocken

Na 37 jaar gewerkt te hebben in ziekenhuis Rijnstate werk ik sinds 2018 alleen nog in de eigen praktijk. Ik onderzoek en behandel alleen volwassenen. Ik ben lid van de NVLF, kwaliteitsgeregistreerd en lid van de KvK. Ik ben afasietherapeut, mimetherapeut, zeer ervaren in slikproblemen, dysartrie en stembehandelingen. Ook ben ik lid van het Parkinsonnetwerk. Bij ziekte en vakantie is er vervanging geregeld, zodat u niet zonder therapie hoeft te zitten. Bij kinderaanmeldingen verwijs ik door naar een gespecialiseerde kinderpraktijk omdat ik op dit moment geen kinderlogopedist in dienst heb

Leeftijd   62
Opleiding   HBO logopedie
Logopedist sinds   1980
Specialisme   afasie, slik, stem, dysartrie, mimetherapie, lid Parkinsonnet
Wekelijkse aanwezigheid   dagelijks praktijkbehandelingen

Na 37 jaar in ziekenhuis Rijnstate in Arnhem gewerkt te hebben (waar ik o.a.  lid was van het slikteam, stemteam, facialisteam) werk ik sinds 2018 alleen nog in de eigen praktijk. Ik onderzoek en behandel daar alleen volwassenen met stem, spraak- en slikproblemen. Zowel door neurologische als oncologische oorzaak. Ook stemproblemen worden behandeld. Globusgevoelens worden behandeld dmv manuele faciliatie van de larynx . Ik ben lid van Parkinsonnet en afasietherapeut en mimetherapeut (voor perifere aangezichtsverlammingen).

Ik ben lid van de NVLF, kwaliteitsgeregistreerd en heb contracten met alle zorgverzekeraars. 

Op dit moment is er geen kinderlogopedist aanwezig. De aanvragen voor kinderlogopedie verwijs ik naar gespecialiseerde kinderpraktijken. 

De logopedische praktijk is gevestigd in de polikliniek in Arnhem-Zuid. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en voldoet aan de getelde inrichtingseisen. Er is voldoende (gratis) parkeermogelijkheid.

De praktijk werkt alleen op afspraak.  Ook behandeling aan huis worden gedaan, indien de arts dit nodig vindt. Hier zijn voor u geen extra kosten aan verbonden.

U kunt u aanmelden via telefoonnummer 06-25528903 of door het aanmeldingsformulier elders op de site in te vullen. 

U dient een afspraak 24 uur voor de betreffende behandeltijd af te melden. Anders wordt er 75% van de rekening die anders naar de zorgverzekeraar zou gaan naar uzelf gestuurd. 

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn alleen toegankelijk voor de behandelaar. Met uw toestemming wordt er een rapport gestuurd naar de verwijzer.  Uzelf kunt uw gegevens altijd inzien. De gevens worden 15 jaar bewaard (wettelijk verplicht termijn). 

Logopedie Praktijk Kocken Logopedie Praktijk Kocken
lid van de NVLF